Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Velkommen til Axis Kropp og Helse - klinikken som tar vare på kropp og sjel

Om

Axis Kropp og Helse hadde sin åpningsdag i mai 2008 på Teglgården i Fossegrenda. Klinikken holdt til i samme lokalet som Elixia, og var åpen for medlemmer og andre kunder.

I juni 2018 flyttet klinikken til Fjordgata 5. Her har vi i dag et samarbeid mellom 5 klinikker som jobber sammen for å gi kundene et bredere og større tilbud på ett og samme sted. Sammen danner vi Lotus- et senter for helse,kropp og sjel. 

Tonje Botngård, eier av Axis Kropp og Helse

Utdanning:

Hud- & spaterapeut - 2006

Cidesco eksamen (international godkjenning) - 2006

Muskelterapeut - 2014

Gjennom min utdanning som hud- & spaterapeut, og flere års erfaring med å drive egen klinikk, har jeg et bredt spekter av behandlingstilbud innen kroppspleie og velvære.

Som godkjent muskelterapeut og som medlem i Norges massasjeforbund jobber jeg innenfor strenge etiske og faglige rettningslinjer. Jeg samarbeider med flere idrettsutøvere innen flere grener og konkurranser.

Innenenfor emnet muskelterapi og massasje kombinerer jeg flere ulike behandlingsteknikker for å tilpasse meg hver enkelt kundes behov. 

0